Küçük Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın yahut müstacel boyut vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla boşaltma edilmesi sinein Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın direnci: Müstacel çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanların emniyetli tahliyesini katkısızlamalıdır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız bozulmamış evetğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek midein kullanılacağı mekana göre de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın anında kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Bapsı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir muhatara simultane kolayca ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını sağlayacak kuruluşda olmalıdır.

Çift kanatlı ivedi çıkış kapıları, hariça esaslı açılan ürkü bar kullanılanarak yapım edilerek yangın simultane yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara malik modeldir.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere bapların otomatik kapanması gerekmektedir. Bunu çıkarmak dâhilin yaylı menteşeler kullanılması ehliyetli değildir , kanat yüzey alanı ve ağırlığına göre kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda muayyen bir müddet ısı ve alev geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine için tadil göstermektedir. Bedelı etkileyen çizgi malum kapının kızdırmae peklik seviyesidir. Bu acıe metanet seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme kasılmaları aracılığıyla yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın kapısı elbette kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla algılanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından muayene edilen sistem sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın kapısının (ivedili çıkış kapkaloriın) omurga amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide mimarilmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir yeğinndaki duman, yangın, gaz lambası vs. kabilinden durumlarda bir anlamda yalıtım katkısızlayarak bu negatif koşulların sair katlara intikalini dikilmek veya mümkün evetğu derece geciktirmektir.

Ancak, yangın kapısı satıcıları arasında bedel değişiklıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, müsait fiyatlarla birinci sınıf yangın kapıları satarken, ötekiler mualla fiyatlarla aynı kalitede baplar satabilmektedir.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı Yangın Kapısı kocalik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının oylumluliğinden az olmamalıdır.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Gereç: Yangın kapılarında ekseri çelik veya ilenmeşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz rezistanslidir.

Report this wiki page